ATB, Tinie Tempah și Fatman Scoop vin la Cluj, la Untold Festival

DJ-ul și producătorul ATB, rapperul Tinie Tempah, starul american de hip-hop Fatman Scoop şi duo-ul suedez Cazzette se alătură lui David Guetta și lui Avicii, pe lista artiştilor care vor performa la Cluj, în cadrul Untold Festival, potrivit organizatorilor.

„ATB este unul dintre veteranii scenei electro pe care il iubim încă din 1998. 9 P.M.  (Till I come), Ecstasy, Let U go sau Still here? Oricare ar fi piesa ta preferata, cu siguranță mix-ul pe care îl va pregăti pentru Untold va fi unul memorabil. Andre Tanneberger se întoarce în România după o absență de 3 ani și va mixa pentru voi pe stadionul Cluj Arena.

Did u pass out?! He’s coming back to Romania! Tinie Tempah a lansat o nouă piesă la sfârșitul anului trecut, Tears Run Dry.2015 însemnă pentru el un turneu mondial.În cadrul festivalului va urca pe scena Cluj Arena.  Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici. În această perioadă are rolul de ambasador la Men’s Fashion Week în Londra.

Fatman Scoop is coming to town! Starul american de hip-hop, câștigătorul a 2 Grammy Awarduri este cunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă.  De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca noastră Claudia Cream la piesa Just a Little Bit. Are emisiune săptămânală la Full Throttle Radio Worldwide alături de DJ. Mr. Vince. Cea mai recentă colaborare a lui este cu Hardwell – Dont Stop the Madness” – se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Duo-ul suedez Cazzette format din Sebastian Furrer & Alexander Björklund și producătorii și DJ-ii Third Party vor fi, de asemenea, prezenți la Cluj.

Sala Polivalentă și Cluj Arena vor fi scenele principale ale evenimentului, iar Piața Unirii și Piața Muzeului vor fi locațiile unde vor fi amenajate scene pe care vor urca cu preponderență artiști din România.  Parcul Central va fi zona de pre-festival, unde pe lânga scena dedicată trip-hop, jazz și reggae, vor fi amenajate zone speciale de chillout, de târg și de multe alte activități conexe care pe timp de zi vor distra participanții.   Cluj Arena Underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

Untold Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august și face parte din seria de evenimente organizate în cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului. Abonamentul de tip Early Pre-Sale pentru cele patru zile de festival costă în prezent  249 de lei și poate fi achiziționat prin rețeaua Eventim și din locații proprii în Cluj-Napoca. Acest tip de abonament este valabil până în data de 15 februarie în limita a 10.000 de abonamente.

About admin