Cât costă biletele la concertul Lenny Kravitz

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca.

Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration, în 6 mai 2019, în Sala Polivalentă. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Biletele s-au pus în vânzare în data de 19 septembrie, la ora 12:00, pe www.iabilet.ro şi lennykravitz.emagic.ro.

Teren / standing – 330,74 lei + taxe – pret final 350 lei
Categoria 1 – 515,02 lei + taxe – pret final 545 lei
Categoria 2 – 363,82 lei + taxe – pret final 385 lei
Categoria 3 – 297,67 lei + taxe – pret final 315 lei
Categoria 4 – 259,87 lei + taxe – pret final 275 lei

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration, care va începe în 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și România.

Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat drept unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, a fost desemnat drept câștigător al premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” timp de patru ani consecutiv, deținând chiar recordul pentru categorie.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ucvLuGgsGS8[/embedyt]

Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” și „The Butler”.

About admin