Chicane şi Rudimental, la Transylvania Music Event – Cluj-Napoca, 21-22 noiembrie

Transylvania Music Event aduce la Cluj între 21 și 22 noiembrie, la Sala Polivalentă, nume mari ale scenei electro contemporane, care se vor “întrece” în a face atmosferă cu artiștii care au definit muzica dance a anilor ’90.

În 21 noiembrie, Youth Party, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului, îi va avea cap de afiș pe Șuie Paparude, Golan, Chicane și, pentru prima dată în România, trupa Rudimental.

Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden and DJ Locksmith (Leon Rolle), formează una din cele mai cunoscute trupe DnB ale momentului. Au avut succes cu „Feel the love” și au colaborat cu artiști precum John Newman sau Emeli Sandé. Single-ul „Waiting all night” a ajuns direct pe locul 1 în Marea Britanie, iar Rudimental au primit discul de platină pentru vânzări record în țări din toată lumea, de la Australia la Marea Britanie. Potrivit organizatorilor, Rudimental vor fi prezenţi la Cluj în formula: DJ, voce live şi solist trompetă.

Chicane vine la Cluj la doar câteva zile după lansarea celui mai recent album, The Sum of Its Parts, programată pentru 16 noiembrie. La fel ca trupa Rudimental, Chicane vor fi prezenţi în show-ul de la Sala Polivalentă cu Dj Set, nu cu instrumente live.

În 22 noiembrie scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansa în urmă cu 10-20 de ani în toate cluburile din România: SNAP!, Nana, Loona și ICE MC. Cu această ocazie va avea loc cel mai mare RETRO PARTY live din țară, We love the 90s.

Ajuns la ediția a șasea, Transylvania Music Event va avea loc în noua Sală Polivalentă și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, transmit organizatorii.

Biletele au fost puse în vânzare pe www.biletmaster.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, la Casa de Cultură a Studenților și Cora. Prețul biletelor este de 90 de lei pentru prima zi și 50 de lei pentru ziua a doua. Primele bilete, în număr limitat, vor fi disponibile la prețuri speciale: 50 de lei pentru ziua 1, 25 de lei pentru ziua a doua​. În această perioadă, există și un abonament pentru ambele seri cu prețul de 60 de lei.

About admin