Concert Holograf la Cluj, de Dragobete

Dan Bittman, Edi Petroșel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună și Romeo Dediu vin la Cluj în luna februarie, cu un show ca o declarație de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf și public.

Trupa rock cu cele mai cântate piese de dragoste din România  promite un nou spectacol emoționant despre viață, iubire, prietenie – două ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecărui român, două ore de emoții cât o excursie prin viața fiecărui spectator. Concertul va avea loc în data de 24 februarie, de Dragobete, la Casa de Cultură a Studenților.

”Suntem onorați că te-am însoțit muzical în multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi să ne reîntoarcem în turneu în orașele în care am construit amintiri pentru o viață intreaga și să-ți oferim posibilitatea unui cadou plin de emoții pentru persoana dragă de lângă tine ”, spun băieții de la Holograf.

Turneul Național Holograf 2019 include Iași (14 februarie), Buzău (15 februarie), Timișoara (21 februarie), Oradea (23 februarie), Cluj-Napoca (24 Februarie), Deva (25 februarie), Galați (28 februarie), Constanța (1 martie), Ploiești (2 martie), Piatra Neamț (7 martie), Brașov (8 martie), Craiova (10 martie), cu o escală în București la Sala Palatului pe 5 martie.

Comments

comments

About admin