Program cinema “Florin Piersic”: 12 – 18 februarie 2016

Aşteptarea s-a încheiat pentru fanii peliculelor de acţiune cu super-eroi: Deadpool vine pe marile ecrane din 12 februarie, intrând şi în programul din săptămâna 12-18 februarie la cinematograful clujean „Florin Piersic”. Personajul interpretat de actorul Ryan Reynolds, Deadpool, este un fost soldat din Forţele Speciale, care primeşte şansa de a avea puteri incredibile, în urma unui experiment militar. Însă, odată cu acestea, apar efectele secundare, între care instabilitatea psihică şi un chip desfigurat.

Iată programul cinematografului “Florin Piersic”, detaliat:

1. Orizont – Romania / Orizont / 93 min /AP-12 / drama, thriller

Încercând să își găsească „norocul’, Lucian (András Hatházi) și Andra (Rodica Lazăr) – soț și soție, preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când Lucian realizează că tot ce se întâmplă pe munte și la cabană e controlat de Zoli (Bogdan Zsolt), un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri.

regia: Marian Crișan

cu: András Hatházi, Rodica Lazăr, Zsolt Bogdán

– vineri – miercuri: 14.00 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ZTR4w-SiNpY[/embedyt]


2. Nazdravanii din padure: Speriosul Speriosilor – SUA / Scared Silly / min /AG / animatie, aventura, comedie

Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc pentru noi aventuri… de speriat!

regia: David Feiss

cu: dublat in lb romana

– sambata, duminica: 11.30 – pret 10 lei

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=OI2H1YLF2l4[/embedyt]


3. Zoolander 2 – SUA / Zoolander 2 / 100 min / N-15 / comedie

Supranumit După 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) și ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) să distrugă… lumea!

Alături de ei vor fi Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, dar și Justin Bieber, Kanye West și frumoasa noastră româncă, Mădălina Ghenea!

regia: Ben Stiller

cu: Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz, Will Ferrell

– vineri – miercuri: 17.00 – pret 10 lei;

– joi: 14.00

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4CL4LNWHegk[/embedyt]


4. Deadpool – SUA / Deadpool / 106 min / N-15 / actiune, fantastic, SF

Supranumit “mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său).

regia: Tim Miller

cu: Ryan Reynolds, Gina Carano

– zilnic: 20.00; 23.00 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=FyKWUTwSYAs[/embedyt]

About admin