Program cinema “Florin Piersic”: 2 – 7 octombrie 2015

Matt Damon în rolul unui astronaut uitat de colegii săi pe Marte, în filmul “Marţianul”, şi Johnny Depp în rolul unui gangster, în filmul “Black Mass” – acestea sunt vedetele săptămânii care urmează, în programul cinematografului clujean “Florin Piersic”. Iată programul detaliat:

1. Blinky Bill: Koala cel poznas 3D – Australia / Blinky Bill the Movie / 91 min / AG / animatie

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

regia: Alex Weight, Noel Cleary, Deane Taylor, Alexs Stadermann

cu: dublat in lb romana

– vineri, sambata, luni, marti, miercuri: 14.00 – pret 10 lei;

– duminica: 11.30; 14.00

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


2. Captain Sabertooth and the treasure of Lama Rama – Norvegia / Captain Sabertooth and the treasure of Lama Rama / 100 min / AG / comedie, actiune, aventura

Băiatul orfan Pinky urmărește căpitanul într-o aventură palpitantă și primejdioasă peste oceanele din împărăția Lama Rama. Vânătoarea de comori este răspunsul la întrebarea: cine este tatăl lui Pinky.

regia: Lisa Marie Gamlem, John Andreas Andersen

cu: Tuva Novotny, Anders Baasmo Christiansen, Fridtjov Såheim

– sambata: 11.30 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


3. Martianul 3D – SUA / The Martian / 142 min /AG / actiune, aventura, SF

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă.

regia: Ridley Scott

cu: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain

– vineri – miercuri: 17.00; 20.00 – pret 15 lei

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


4. Afaceri murdare – SUA / Black Mass / 122 min /N-15 / actiune, crima, drama

În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului.

regia: Scott Cooper

cu: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch

– vineri – miercuri: 23.00 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.

Comments

comments

About admin