Program cinema “Florin Piersic”: 21 – 27 august 2015

Cel mai recent film al regizorului britanic Guy Ritchie, “Agentul de la U.N.C.L.E.”, va rula şi la cinematograful clujean “Florin Piersic”, în săptămâna 21 – 27 august 2015. Din distribuţie fac parte actorii Henry Cavill (pe care l-am mai văzut în “Man of Steel: Eroul”), Armmie Hammer (“Reţeaua de socializare”) şi Hugh Grant. Tot săptămâna aceasta putem vedea filmul “Oraşe de hârtie”, un horror, “Sinister 2”, iar joi este avanpremiera “Hitman: Agent 47”.

Iată programul detaliat, pentru săptămâna 21 – 27 august 2015:

1. Avanpremiera: Hitman: Agent 47 – SUA /Hitman: Agent 47 / 98 min / N-15 / actiune, crima, thriller

Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat.

regia: Aleksander Bach

cu: Zachary Quinto, Thomas Kretschmann, Rupert Friend, Hannah Ware

– joi: 20.00 – pret 10 lei;


2. Agentul de la U.N.C.L.E. – SUA / The Man From U.N.C.L.E. / 116 min / / actiune, aventura, comedie

Producţia Warner Bros. Pictures “Agentul de la U.N.C.L.E.” îl aduce pe Henry Cavill (“Man of Steel: Eroul”) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer (“Reţeaua de socializare”) îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi are premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august.

regia: Guy Ritchie

cu: Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill, Alicia Vikander

– vineri-miercuri: 14.00; 20.00 – pret 10 lei;

– joi: 14.00

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


3. Orase de hârtie – SUA / Paper Towns / 109 min / AP-12 / mister

Un tânăr şi cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută.

Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărţii).

regia: Jake Schreier

cu: Nat Wolff, Jaz Sinclair, Cara Delevingne, Austin Abrams

– zilnic: 17.00 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


4. Sinister 2 – SUA / Sinister 2 / 90 min / N-15 / horror

Sinister 2 este urmarea înspăimântătoare a horror-ului de mare succes din 2012. După evenimentele şocante din Sinister, Bughuul, spiritul răului, continuă să se răspândească cu o viteză uluitoare. Noua povestire redă o cursă teribilă împotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia şi crima aduse de Bughuul şi locotenenţii săi, copiii-fantomă.

regia: Ciarán Foy

cu: Shannyn Sossamon, Tate Ellington, James Ransone, Nicholas King

– zilnic: 23.00 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


Miercuri pret redus pentru toti spectatorii: 2D – 8 lei, 3D – 10 lei.

About admin