Program cinema “Florin Piersic”: 22 – 28 mai 2015

În săptămâna 22-28 mai, cinematograful clujean “Florin Piersic” a pregătit un program ce include un documentar interesant: “Faceţi cunoştinţă cu mormonii”. De asemenea, puteţi vedea un film de acţiune, “Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine”, dar şi un film horror – “Poltergeist”.

Iată programul complet:

1. Tomorrowland – SUA /Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine /124 min / AG/ actiune, aventura, mister, SF

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland.

regia: Brad Bird

cu: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson

– vineri, duminica: 14.00; 20.00 – pret 10 lei;

– sambata, luni, marti: 20.00

– miercuri, joi: 14.00

pret 10 lei;

-redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


 

2. Violette – Franta, Belgia /Violette /139 min / / biografic, drama

Violette Leduc, născută la începutul secolului 20, o întâlneşte pe Simone de Beauvoir în anii de după război, în St. Germain-des-Prés.

regia: Martin Provost

cu: Sandrine Kiberlain, Olivier Gourmet, Jacques Bonnaffé, Emmanuelle Devos

– luni – joi: 14.00 – pret 10 lei;

pret 10 lei;

-redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica


 

3. Faceţi cunoştinţă cu Mormonii – SUA / Meet The Mormons / 90 min /AG/ documentar

Filmul documentar de lung metraj „Faceţi cunoştinţă cu Mormonii”, este realizat într-un mod inedit, el nefiind un film documentar obişnuit doar cu imagini şi naraţiune. Filmul urmăreşte viaţa de zi cu zi a 6 membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, numiţi uneori „mormoni”, cu origini diferite, din diferite părţi ale lumii şi cu diferite ocupaţii.

regia:

cu: Gail Halvorsen, Bishnu Adhikari, Ken Niumatalolo

– vineri, duminica – joi: 17.00 – pret 10 lei

– sambata: 18.00

-redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


 

4. Poltergeist 3D – SUA / Poltergeist / 93 min / N-15/ horror, thriller

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început.

regia: Gil Kenan

cu: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt

– zilnic: 23.00 – pret 15 lei

-redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


 

5. Avanpremiera: Dezastrul din San Andreas 3D – SUA / San Andreas / 107 min / / actiune, thriller

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături.

regia: Brad Peyton

cu: Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario

– miercuri, joi: 20.00 – pret unic 15 lei


 

***Miercuri, toti spectatorii beneficiaza de tarif redus, pret 8 lei – film 2D, pret 10 lei – film 3D, exceptand avanpremiera.

***Oferta Orange nu mai este valabila!!!

Comments

comments

About admin