Program cinema “Florin Piersic”: 28 noiembrie – 4 decembrie

Filmul “Pinguinii din Madagascar” va rula la cinema “Florin Piersic” în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, prezentând aventurile eroilor-pinguini pe care îi cunoaştem deja din seria “Madagascar”. Pe lângă animaţia aşteptată mai ales de cei mai tineri cinefili, cinematograful mai are în program în această săptămână comedia “Şefi de coşmar 2” şi celebrul “Jocurile foamei”, pentru cei care nu au reuşit să îl vadă săptămâna trecută.

Iată programul complet al cinematografului “Florin Piersic”, pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie:

1.Pinguinii din Madagascar 3D– SUA / The Penguins of Madagascar / 92 min/ AG / animatie, aventura, familie, comedie

Echipele de superspioni nu se nasc… ci ies din găoace. Descoperiţi secretele celor mai abile şi amuzante păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico şi Private.

regia: Simon J. Smith, Eric Darnell

voci: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, Benedict Cumberbatch

– vineri, luni, marti, miercuri, joi: 14 (dublat); 20 (subtitrat) – pret 15 lei

– sambata, duminica: 11.30 (dublat); 17 (subtitrat) – pret 15 lei

-redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


2. Sefi de cosmar 2– SUA / Horrible Bosses 2 / 108 min / AP-12 / comedie;

După ce Şefi de coşmar a devenit un hit al lui 2011, sequelul porneşte de la o premisă cât se poate de logică: plictisiţi să mai asculte de şefi, Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) şi Nick (Jason Bateman) decid să-şi fondeze propria afacere.

regia: Sean Anders

cu: Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day

– vineri, luni, marti, miercuri, joi: 17 – pret 10 lei

– sambata, duminica: 14; 20 – pret 10 lei

-redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.


3. Jocurile foamei: Revolta – partea 1– SUA / The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 / 123 min/ / actiune, aventura, drama, fantastic

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură.

regia: Francis Lawrence

cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth

– vineri, sambata, duminica, luni, marti, miercuri, joi: 23 – pret 10 lei;

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.

About admin