Program cinema “Florin Piersic”: 3 – 9 aprilie

Filmul “Furios şi iute 7”, ultimul film al actorului Paul Walker, în care acesta a jucat alături de Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez şi Jason Statham, va avea premiera în cinematografele din România pe 3 aprilie şi va rula inclusiv la cinema “Florin Piersic”. Alături de acest film aşteptat de fani, în programul cinematografului pentru această perioadă se regăsesc şi două pelicule animate, pentru copii: “Acasă” şi “Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”.

Iată programul, detaliat, pentru perioada 3 – 9 aprilie 2015:

1. Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri 3D – SUA / Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast / 76 min / AG / aventura, animatie, familie, fantastic

Noua animaţie din seria Tinkerbell ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieşită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu ştie dacă să se teamă sau nu pentru siguranţa zânelor.

regia: Steve Loter

voci: Lucy Liu, Mae Whitman

– duminica: ora 11,30 – pret 15 lei (dublat in lb romana)

– vineri, luni- joi: ora 14,00 – pret 15 lei (dublat in lb romana)

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, duminica


2. Acasa 3D – SUA / Home / 94 min / AG / aventura, animatie, fantastic, SF

Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.

regia: Tim Johnson

voci: Alexandru Gheorghiu, Letitia Vladescu, Petre Lupu, Adina Lucaciu

– duminica: ora 14,00 – pret 15 lei (dublat in lb romana)

– luni, miercuri, joi: ora 09,30 – pret 15 lei

– marti: 10,00

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


3. Insurgent 3D – SUA / Insurgent / 119 min / AP-12 / actiune, aventura, SF, thriller

Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii (“facţiuni”) ale societăţii – Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor.

regia: Robert Schwentke

cu: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Kate Winslet

– vineri, duminica, luni, miercuri, joi: 17,00 – pret 15 lei

– marti: 11,45; 17,00

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


4. Furios si iute – SUA / Fast and Furious 7 / 137 min / AP-12 / actiune, crima, thriller

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner.

regia: James Wan

cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel

– zilnic: ora 20,00; 23,00 – pret 10 lei

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


5. Avanpremiera: Cel mai lung drum – SUA / The Longest Ride / 129 min / AG / drama, romantic, dragoste

Ira și Ruth, Luke și Sophia – două cupluri separate de timp și vârstă – au foarte puține în comun până ce intervine o serie de evenimente neașteptate, iar viețile lor se întrepătrund.

regia: George Tillman Jr.

cu: Oona Chaplin, Britt Robertson, Jack Huston

– joi: ora 17,00 – pret 10 lei


Sala este inchiriata in data de 04.04.2015, intre orele 08,00 si 19,00.

About admin