Program cinema “Florin Piersic”: 30 ianuarie – 5 februarie

Şi în această săptămână, cinematograful “Florin Piersic” vine cu o ofertă bogată de filme, pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Avem un film de familie (animaţia “Yellowbird”), o comedie (“Nuntaşi de închiriat”), un film deja celebru şi aşteptat de cinefili (“Lunetistul american”), un thriller cu multă acţiune (“Joker”) şi avanpremiera unui alt film mult-aşteptat (“Ascensiunea lui Jupiter”).

Iată programul detaliat, pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie:

1.Yellowbird 3D– Franta / Pene galbene / 90 min / AG / animatie, familie

Filmul ne povesteşte despre călătoria unui erou mai neobişnuit… Yellowbird este un pui de pasăre, de talie mică, care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde.

regia: Christian De Vita

voci: Cristi Neacşu, Gabriela Bobeş, Răzvan Niţu-Dinu, Gabi Costin, Adina Lucaciu.

– vineri, luni, marti, miercuri, joi: ora 14,00 – pret 15 lei (dublat in lb romana)

– sambata, duminica: 11.30; 14,00 – pret 15 lei (dublat in limba romana)

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 3D – 10 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


2. Nuntasi de inchiriat – SUA / The Wedding Ringer / 101 min / / comedie

Cu greu poţi găsi un tip mai de treabă decât Doug (Josh Gad). Doar că din cauza timidităţii sale legendare, Doug are şi o imensă problemă: în două săptămâni se căsătoreşte cu femeia visurilor sale şi nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare! Din întâmplare află de compania Best Man, Inc., care furnizează cavaleri de onoare pentru tinerii însurăţei ca Doug.

regia: Jeremy Garelick

cu: Kevin Hart, Kaley Cuoco-Sweeting, Josh Gad

– zilnic: ora 17,00 – pret 10 lei

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


3. Lunetistul American– SUA / American Sniper / 132 min / N-15 / actiune, biografic, razboi

Regizorul Clint Eastwood revine din ianuarie în cinematografe cu filmul de acţiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A.

regia: Clint Eastwood

cu: Bradley Cooper, Jake McDorman, Sienna Miller

– vineri, sambata, duminica, luni, marti, miercuri: ora 20 – pret 10 lei

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


4. Joker– SUA / Wild Card / 92 min / N-15 / crima, drama, thriller

Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când oraşul e mort şi deprimant… O fată bătută şi plină de sânge – pe care o vom cunoaşte în curând sub numele de HOLLY (Dominik Garcia-Lorido) – e aruncată dintr-o maşină la o curbă şi lăsată să moară.

regia: Simon West

cu: Jason Statham, Stanley Tucci, Sofía Vergara, Milo Ventimiglia

– zilnic: ora 23 – pret 10 lei

– redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)– 2D – 8 lei, exceptand zilele de vineri, sambata, duminica.


4. Avanpremiera: Ascensiunea lui Jupiter 3D– SUA / Jupiter Ascending / 125 min / / actiune, aventura, SF

La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu.

regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski

cu: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean

– joi: ora 20 – pret unic 15 lei


Miercuri – zi cu tarif redus pentru toti spectatorii:

pret bilet 2D – 8lei, 3D – 10 lei.

About admin