Program cinema “Florin Piersic”: 8 – 14 mai 2015

Cinematograful clujean “Florin Piersic” a pregătit şi pentru săptămâna următoare un program bogat şi divers de filme, pentru toate gusturile: comedie romantică, dramă, acţiune şi un film pentru copii. În plus, marţi, 12 mai, va avea loc premiera de gală a filmului românesc “Doar cu buletinul la Paris”, în prezenţa actorilor Dorel Vişan, Mircea Diaconu şi a regizorului Şerban Marinescu.

Iată programul detaliat:

1. Acasă 3D – SUA / Home / 94 min / AG / aventura, animatie, fantastic, SF

Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.

Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc în călătoria vieţii lor.

regia: Tim Johnson

voci: Alexandru Gheorghiu, Letitia Vladescu, Petre Lupu, Adina Lucaciu

– sambata, duminica: ora 11,30 – pret 15 lei (dublat in lb romana)

– redus pentru copiii pana la 14 ani – 10 lei


2. Suntem cele mai tari – Suedia / We are the best / Vi är bäst! / 102 min / / drama

De la autorul suedez Lukas Moodysson, SUNTEM CELE MAI TARI! se desfăşoară în jurul a trei fete, în anii ’80, la Stockholm, care se hotărăsc să formeze o trupă punk – deşi nu au niciun instrument şi toată lumea le spune că punk-ul e mort. Bazat pe un roman ilustrat, SUNTEM CELE MAI TARI! e un imn adus culturii DIY şi puterii rebeliunii.

regia: Lukas Moodysson

cu: Mira Grosin, Mira Barkhammar, Liv LeMoyne, Johan Liljemark

– zilnic: 14.00 – pret 10 lei;


3. Urmărire periculoasă – SUA / Hot Pursuit / 88 min / AP-12 / actiune, comedie

În “Urmărire periculoasă”, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti.

regia: Anne Fletcher

cu: Sofía Vergara, Reese Witherspoon

– vineri – luni, miercuri: 17.00; 20.00 – pret 10 lei

– marti, joi: 17.00


4. Viaţa bate filmul – SUA / She’s Funny That Way / 93 min / AP-12 / comedie, drama

Cu Viaţa bate filmul Bogdanovich revine la comedie, un gen în care a excelat cu mari succcese precum “What’s Up, Doc?”, “Paper Moon”, “They All Laughed” și “Noises Off.” Viaţa bate filmul este o comedie romantică, dar suficient de trăznită, iar distribuția este formată din nume ale primului eșalon de actori de la Hollywood: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Kathryn Hahn și Rhys Ifans.

regia: Peter Bogdanovich

cu: Imogen Poots, Jennifer Aniston, Owen Wilson, Kathryn Hahn, Rhys Ifans

– zilnic: 23.00 – pret 10 lei


5. Spectacol de gala organizat cu ocazia lansarii filmului „Doar cu buletinul la Paris, in prezenta actorilor, Dorel Visan, Mircea Diaconu si a regizorului Serban Marinescu – Romania / / 98 min / / comedie

Povestea se tese in jurul unui profesor de limba franceza modest ce toata viata a visat sa vada Parisul.

regia: Serban Marinescu

cu: Mircea Diaconu , Dorel Visan , Coca Bloos

– marti: 20.00 – pret unic 10 lei


6. Avanpremiera Mad Max: Drumul Furiei 3D – Australia / Mad Max: Fury Road / 120 min / / actiune, aventura, SF

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.

regia: George Miller

cu: Tom Hardy, Charlize Theron

– joi: 20.00 – pret unic 15 lei


***Miercuri, toti spectatorii beneficiaza de tarif redus, pret 8 lei, film 2D, pret 10 lei, film 3D.

***Oferta Orange nu mai este valabila!!!

 

About admin