The Mission Vagabundos Cluj-Napoca, with Luciano & more

Primăvara aceasta, spiritul Cadenza Vagabundos va pune stăpânire pe Sala Polivalentă din ClujNapoca! Evenimentul The Mission Vagabundos propune petrecăreților o gură de aer proaspăt de martie, poftă maximă de dans și o gașcă veselă de trubaduri pestriți, în data de 3 martie 2018, începând cu ora 22.
Organizatorii promit o aventură extrem de dansabilă, înlănțuită de finesuri electronice, într-un decor boem și colorat, un melanj de melancolii melodice pe vibe-uri sud americane, toate acompaniate de o gașcă extravagantă de muzicieni “vagabondos sin futuros”, care ne va ține pe ringul de dans până dimineața.
Vor urca pe scenă Luciano, împreună de Michel Cleis, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss și Victor Stancov.


☀ BILETE REGULAR în sistem e-ticket – 60 RON
Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.
☀ BILETE REGULAR AVANS: 60 RON (în rețeaua Bilete.ro)
– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
☀ BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

☀ BILETE REGULAR LA INTRARE: 80 RON

☀ BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
+ 40 758 285 420 pentru Cluj-Napoca
+40 733 627 846 pentru București

 

About admin