Trei festivaluri clujene sunt nominalizate la Europe Festival Awards 2014! Vezi cum le poţi vota!

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) se află din nou pe lista finaliștilor, alături de cele mai mari festivaluri europene, la concursul care adună anual peste 300 de astfel de evenimente de pe întreg continentul – Europe Festival Awards. TiMAF concurează la categoria Best Indoor Festival.

De asemenea, pe listele de votare se regăsesc alte două festivaluri clujene, care sunt nominalizate la categoria Best Small Festival (Jazz in the Park) și Best Medium-Sized Festival (Electric Castle Festival). Toate cele trei pot fi votate AICI.

Şi festivalul Electric Castle se află pentru a doua oară pe lista nominalizaţilor, deşi a fost organizat numai de două ori până acum, reuşind să atragă atenţia organizatorilor competiţiei.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania are loc în perioada 3-19 octombrie 2014 şi cuprinde spectacole cu artişti internaţionali şi naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti.

Gala Europe Festival Awards va avea loc pe 14 Ianuarie 2015 în Olanda la Eurosonic Noorderslag. Toţi cei care votează au şansa să câştige bilete VIP la festivalurile declarate câştigătoare.

About admin