Urma și byron, primele concerte din /FORM SPACE

/FORM SPACE, cel mai nou și mai așteptat spațiu de evenimente din Cluj-Napoca, se va deschide vineri, 14 octombrie, la parterul Cluj Arena. Urma e cea dintâi trupă care va concerta live pe scena /FORM SPACE, în seara inaugurării, urmată de byron, în data de 21 octombrie.

“Ultimele luni au fost o nebunie continuă. Am muncit mult pentru că am vrut să întâmpinăm toamna așa cum se cuvine – cu un spațiu pregătit pentru toți cei care își doresc mai mult de la viața de noapte a orașului”, spune Teodor Negrea, general manager la /FORM SPACE.

Primul concert din /FORM SPACE va fi susținut vineri, 14 octombrie, de trupa Urma, în spațiul de circa 700 de metri pătrați, care poate găzdui 800 de persoane. O săptămână mai târziu, clujenii vor cânta live alături de băieţii de la byron.

Mai mult decât muzică

Mai mult decât un club, mai mult decât o scenă pentru concerte! /FORM este un spaţiu care-şi propune să depăşească barierele muzicii şi să se extindă pe întreaga plajă a artei.

“/FORM SPACE va combina elemente de muzică, bar, concerte live, entertainment, film și teatru sub o singură umbrelă. Va fi o platformă de lansare și exprimare a tinerilor artiști din toate domeniile. De aceea, suntem deschiși la colaborări cu toți cei care simt “vibe-ul” nostru. Weekend-urile sunt pentru muzică, începuturile de săptămână le vom dedica artei contemporane”, mai spune Negrea.

Trupa byron va sărbători 10 ani de activitate la /FORM SPACE

Primul concert byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România, și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live cât și la cele mai mari festivaluri. În această toamnă, byron va pleca în turneul aniversar de 10 ani, iar primul concert din această serie va fi la /FORM SPACE, în 21 octombrie! Pentru Cluj, trupa a pregătit un super spectacol, cu invitați speciali.

About admin